Saturday, May 14, 2011

Macam- macam cerita

Morning=) Lama rasanya x update kat blog ni. Maaf ye encik blog yg hensem + cute mute ni.. 2 weeks keje,everything just ok. Tapi this week kena tlg settle kan problems Auntie Wan with ORIX my life became more trouble..haha. Bajet utk siapkan all documents , cha target almost 5 days equal to 1 week. But sampai sekarang still x settle lagi! Rasa mcm something wrong bile apa yg selalu kita buat berjaya n suddenly kali ni x berjaya, it makes me feel bad:( Ye la, i'm working to earn money. Bukan nak goyang- goyng kaki makan gaji buta kan:)So, cha dah discuss with our ACCOUNTANT,Kak Tini..Lucky,sbb dia fhm. All documents x dapat cari disebabkan Kak Wan x ingat mana dia letak all files,dokumen terabur and for your information Kak Wan sebenarnya sama pangkat nenek cha ok! Sepatutnya umur macam Kak WAn patot berehat kat rumah..




Actually cha x suka buat keje dgn Kak Wan sebab dia terlalu busy with others thing.. Every single time, she will receiveds a lots of called from customer and others..She too popular!haha.. So my target for next week is settle our work then i would love to make a procedure of payment with Kak Win..Sukalah sebab kita boleh pegang buku cek then berangan macam kita punye duet padahal nan haddoo..x sabar nak abiskan sume keje. Lagi 6 weeks baby, u can do it! Dengar cerita jugak ada praktikal student dari UTP nak daftar hari isnin. Dapat kwn baru:)Cepatlah masa berlalu, kadang- kadang boring dan PENAT bekerja ni. Rasa nak holiday je :)


Ohh ya,24 hb May cha n the geng of PRSP PUO akan pegi ke UTM Johor.. Ada program Perkampungan PRSP peringkat kebangsaan. 4 hari kat sana, of cos ramai yg datang dan yg penting cha nak cari en yb ( haha,jgn kau lari abg YB) Excited ni n of cos cha dah apply cuti :) dan cuti dah diluluskan. Yabedabedu :) Oh ya buat kwn- kwn ku sekalian,dah lama kita x bersua muka, jgn kalian terkejut di kala kita bertemu nanti! Kerna saya sudah gemok. Ya,gemok! Ini bukan dusta tapi kebenaran..haha. Oh gosh,kena diet sebelum jumpe dorang.. Kalau x mati kena kutuk kaw- kaw dengan encik mulut puaka..haha.


Sabtu n ahad ni just nak pegi survey barang- barang buat cupcakes. Projek yang ditunggu selama ni. Thank you umie:) i love u so much..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...