Friday, May 20, 2011

Hujan

asalamualaikum..

1st of all, i still flu :(
almost 6days..
semalam dah jumpa doktor and he charge me almost RM45 ( errrr) mahal giler.
sebaik lah boleh claim balik kat HR..
alhamdulilah a lot of things doktor pesan.

1. jangan lupa minum a lots of water
2. jangan lupa pakai payung when u out sebab skrg air hujan mengandungi asid!
3. kumur air garam not Listerine or whatever..

semalam time doktor rawat pun, dia pakai mask muka sebab dia pun demam..hehe
doktor pun manusia ok!
banyak jugaklah ubat yang doktor bagi and nurse siap pesan lagi
"u kena abiskan ke semua ni ya adik" .. padahal dalam hati ( x suka nya makan ubat) hehe
so start dari semalam lah cha start makan ubat lepas semua kawan-kawan bising bagai nak rak..
haha..tq korang :)

dalam keadaan x sihat ni, malam ni cha akan mulakan projek yg d tunggu2kan selama ni.
of cos akan buat yang terbaik demi menjaga nama baik umie n ayah :)
doakan saya ya kawan-kawan supaya boleh bercekang mata..
dan esok pagi jugak cha nak balik taiping
ambik train 5.30 pagi :) best ..

ni je la kot..ni pun update kat ofis. go to go now. 








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...