Saturday, April 16, 2011

DIGI


u know what
i bought DIGI broadband at PC FAIR
and suddenly i felt  regret using this line :(
huu

see, anak sape la yang degil ni.
haha
keje giler yg x pernah dibuat.
konon-konon nak survey je dulu,nanti nak msk poli sng la nak pilih kan
(alasan kukuh,ok) 
dgn sanggup x keluarkan duit,biarkan purse ZERO :)
takot tergoda la katakan ..
sampai je kat booth DIGI,
dgr explanation mcm nak giler ( sbb tgh pening dgn keadaan yg penuh dgn manusia)
angah Tini ckp mcm ni


Angah Tini : kakak,u want this?
me : not sure la angah,bajet not enough lah. I thought RM38 just good enough. Ye la, mane kakak mampu yg mahal-mahal  . Lagi pun kakak xde duit lagi skrg
( Sambil buat muka seposen)
Angah Tini :Xpe, for this month n starting angah bayar kan,nanti dah ade duit bayar lah.
me : ??? errr..entah lah
Angah Tini : xpe,dont worry ok! Kita try pakej RM58. ( Terus isi borang,sambil byr kan )
me: ok ( blurr )

and finally i got my own broadband!
yeeehaa.

and the bad news is, the broadband so so slow.
i donno,maybe it still new at our house or ape.
if situation still same, i tidak akan teragak-agak nak BUANG u jauh-jauh DIGI 
start from now,we will see it.
Ok, i will try my best using this line for 3 months for started.
hope everything will smooth :)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...